Wie zijn wij

Carcleaning Anja de Roos is een professioneel autopoetsbedrijf voor de totale reconditionering van personen- en bedrijfsauto's. Wij reinigen al sinds 1995 zowel nieuwe als tweedehands auto's voor particulieren en bedrijven.

Uw voertuig ondergaat bij ons een volledige metamorfose met een oogstrelend eindresultaat. Onze jarenlange ervaring en gebruik van de modernste apparatuur in combinatie met een gezonde dosis liefde en toewijding voor het vak hebben ervoor gezorgd dat wij werk van zeer hoge kwaliteit afleveren. En uiteraard voldoet Carcleaning Anja de Roos aan alle eisen van het milieubeleid.

Vanzelfsprekend is het in de autobranche al lang bekend dat een goed gepoetste auto veel meer geld opbrengt. Een uitgebreid onderzoek van de ANWB heeft dit nog eens bevestigd. Gebleken is dat de inruilwaarde van een auto met ongeveer 500 euro stijgt na een grondige poetsbeurt. Een poetsbeurt kost afhangende van de auto ongeveer een derde van dat bedrag. Tel uit je winst!

Uw oude auto verkopen of inruilen voor een andere auto?
Uit ervaring en onderzoek blijkt dat de inruilwaarde van uw auto toeneemt wanneer u tijdig uw auto laat behandelen door onze specialisten. U zorgt ervoor dat de waarde van uw auto beter behouden blijft en er tijdens de verkoop nog uitziet als nieuw.